× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
ЦАР
17 август 2022

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че промените по модула Белот са вече факт. Надаваме се, че нововъведеният алгоритъм ще подобри играта и баланса в разпределението на картите. Моля за Вашата обратна връзка.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!

Премахни рекламата

GeorgeK
30 август 2022

МИНУСИТЕ МНОГО ГИ НАЛИВА ПРИНЦИПНО А И СЪЩО В ЕДНА ИГРА ИМАХА 2 ПЪТИ КАРЕ ВАЛЕТА СРЕЩУ МЕН РЕЗУЛТАТ 50 НА 200 ЕДВА ЛИ Е ДОСТА КЕФ СЛЕД КАТО ПАДНАХА КАРЕТАТА СЛЕДВАЩИТЕ ИГРИ ГИ БИХ НО БИХ ИСКАЛ ТОВА С МИНУСИТЕ ДА СЕ ОПРАВИ ДА НЕ ГИ НАЛИВА БЕЗ ТАКИВА ГЛУПОСТИ, ЧЕ СА СЛАБИ И ДА ИМ ДАВА КАРТИ А ТОВА С БОТА МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ РЕДОВНО НАПУСКАТ ИГРИТЕ И БОТА НАЛИВА ЯКО емотикона емотикона емотикона емотикона

-HeK-
01 септември 2022

Абсолютно никаква промяна при резултат 130 на 121 за нас налива на опонентите каре валета и не е единичен случай, не съм съгласен и аз да бия по такъв начин, което се случва доста рядко, но е гадно да водиш с 90 точки и да ти вземат игра! Не виждам никаква промяна в модула и няма нищо общо с истинска игра на белот.

igra4le
18 септември 2022

Предложение-Молба!!!Ако е възможно,Екипът да наложи още по-строги санкции за потребители,които умишлено провалят играта и играят по нечестен начин!
P.S. Нека завършим подобряването на модула!!!

mitakavarna67
11 октомври 2022

Много точно казано съгласен съм санкциите към нечестните играчи да са като при шофьорите употребили алкохол и дрога от поне няколко месеца да нямат право да влизат в играта при,която умишлено са играли нечестно.Мисля,че така ще е справедливо.

Baster
15 октомври 2022

Каквото искате подобрявайте, но ако премахнете опцията с "коментари" ще е НАЙ-ДОБРЕ!!! Тук сме за да се забавляваме, а не да се обиждаме и правим кой е по ПО. Това е абсолютно по "български" - кофти манталитет!

dReam_
22 октомври 2022

Модула продължава да е небалансиран. Не ми харесва, не става. Играя без кеф.

1705_0517
22 октомври 2022

Според мен, модулът никога няма да бъде балансиран, в този смисъл, че трябва да има някаква печалба от зареждането с чипове.
Но, че е пълна пародия играта на белот последната седмица, давам дължимото на този, който е взел решението, че трябва да се оперира така.
Губят се потребители, поне в белота и надявам се вече е видимо... Изпълняването на "прищевки" на отделни профили, не води до ефективност. Решението да не се инвестира(покупка на чипове, кредити) също няма да доведе до някакъв положителен резултат и за това... продължаваме с измислени доклади, докато на всеки не му омръзне до крайност. емотикона

karry
22 октомври 2022

Уважаеми потребители,
с огромна молба ви пиша, да подавате точна и ясна обосновка кое точно ви притеснява в модула и най вече приемаме идеи как точно си представяте чисто математически да се изработи правилният модул.
Подобни коментари "модула не става, не ми харесва и играя без кеф" седят несериозно.
Градивните коментари винаги са добре дошли и всяко предложение се взима под внимание. Наша цел е да съумеем да доведем максимално модулите до реална игра, но за тази цел ни трябва обратна връзка от вас с фактология.
Ще си позволя лично обръщение към Черна Мамба! Най учтиво молим, да не се вменява невярна информация относно губенето на потребители. Подобно твърдение не е вярно и дебело подчертавам, че подобни изказвания не отговарят на истината! Има си статистика и тя е положителна в игри, турнири, елиминации и нови регистрации. Драматичната нотка, нито действа, нито има силата да се действа по зададена тема! Вреди и то късайки връзката потребител- екип!
Изцяло сме заложили сайта да върви напред с иновативни промени заложени в близко бъдеще и максимално полагаме усилия всеки един от вас да се чувства добре на територията на сайта, максимално удобно да ползва сайта и максимално бързо да започва игра.
Успех на всички и с радост очакваме градивни коментари. Всяко предложение е добре дошло и сме готови за дискусия.

MFilipova
23 октомври 2022

Здравейте.Чисто математически може да се "изработи" от програмистите в екипа на сайта , ако се подаде точна и коректна информация за проблемите свързани с/в игрите.Пример:В играта НССЧ често се случва да подава на един и същи играч само 1-ци , една след друга 5-6 пъти и обратното се случва при опонента , подава му 6-ци една след друга също толкова пъти.Алгоритъма "куца" в определени моменти.
В Сантасе-в 8 от 11-те игри в сета, козовете са в опонента , през това време той води вече с 8 игри и е трудно другият играч да навакса или поне в повечето случаи не се случва.

Над това според мен трябва да се помисли.
И нещо което забелязах в последните игри на табла е , че има баланс /надявам се да не е случайност/.

poli220202
29 януари 2023

Не е редно да има валат,след валат,,,,По седем карти от боя в един.Засипат се една боя само в двамата партньори.То не се играе.Това не е белот.Моля обърнете внимание и се поправете.Има хора които обичат да играят белот,но то е безмислено по този начин да се играе.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш